ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Πρόσθετες παροχές Τράπεζας Πειραιώς στο προσωπικό των Ε.Δ.



Ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια υλοποίησης των δεσμεύσεων της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ σε σχετικό συμφωνητικό συνεργασίας της με το ΥΠΕΘΑ, προβλέπεται :

        1.     Η πρόσληψη από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, κατ' έτος, πέντε (5) αριστούχων αποφοίτων προπτυχιακού επιπέδου (και όχι μεταπτυχιακού ή διδακτορικού) Ελληνικών Πανεπιστημίων, ανεξαρτήτως ειδικότητας ή τμήματος, με ευθύνη-αρμοδιότητα της Τράπεζας για την τελική επιλογή , οι οποίοι θα πρέπει να πληρούν συνολικά και αποκλειστικά τα εξής κριτήρια:

                α.     Να είναι τέκνα "εν ενεργεία" ή "εν αποστρατεία" στρατιωτικών.

                β.     Να έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ (8,5 και άνω).

                γ.     Το αντίστοιχο δικαιολογητικό (Πτυχίο ή Βεβαίωση Σπουδών) να έχει εκδοθεί τα δύο (2) τελευταία έτη (από 22/6/2014 έως 22/6/2016).

        2.     Η παροχή "Χρηματικού Βραβείου" σε αριστούχους μαθητές των Παραγωγικών Σχολών των Ε.Δ. οι οποίοι έχουν ορκισθεί Αξιωματικοί ή Υπαξιωματικοί κατά τη χρονική περίοδο από 22/6/2016 έως 23/6/2017. Το συνολικό χρηματικό ποσό που διατέθηκε στο ΥΠΕΘΑ για διανομή στους δικαιούχους, είναι δεκαοκτώ χιλιάδες ευρώ (18.000,00€).

Τα μέλη ΣΑΣΥΔΑ αλλά και οι απόφοιτοι ΣΥΔ μή μέλη του, γονείς τέκνων που πληρούν τα ανωτέρω κριτήρια παρ. 1,   π α ρ α κ α λ ο ύ ν τ α ι   να ενημερώσουν άμεσα το Σύλλογο τηλεφωνικά ή με email το Σύλλογο. 


Τηλεφωνικά το Γεν.Γραμματέα : (VPN) 6983503531
Email: sasyda@hotmail.gr





1 σχόλιο :

  1. Γρήγορη δάνειο προσφορά
    Μου χορηγεί δάνεια σε όποιον θέλει οικονομική βοήθεια. Πρόκειται για ένα δάνειο, μεταξύ κυρίως με πολύ απλό και ακριβείς όρους για αυτόν τον λόγο, ορισμένες διατάξεις που λαμβάνονται για την ορθή διεξαγωγή της διαδικασίας. Μου επιτόκιο κατά τη διάρκεια του εν λόγω δανείου είναι 3% και η επιστροφή γίνεται μηνιαία, αν κάθε φορά που σας ενδιαφέρουν, επικοινωνήστε μαζί μου μέσω e-mail: ilievmarco15@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή