ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Χρυσών Μεταλλίων συνέχεια για ΣΥΔίτες αθλητές

Χρυσών Μεταλλίων συνέχεια για ΣΥΔίτες αθλητές 


Συγκεκριμένα (με χρονολογική σειρά) :


Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Χαλκίδας, οι ετήσιοι αγώνες TAE KWON DO των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) και των Σωμάτων Ασφαλείας (ΣΑ) για το έτος 2016.

Για τέταρτη χρονιά, ο Εσμίας (ΥΤΑ) Μιχάλης Κουτίνας (46ης σειράς ΣΥΔ), κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία "+87 κιλών ανδρών", συμμετέχοντας με τα χρώματα της Πολεμικής Αεροπορίας.





Στις 25/9/2016, διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Ζωγράφου, το "2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ MASTERS ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΖΟΥΝΤΟ". Σους αγώνες έλαβαν μέρος αθλητές από την Ελλάδα, Ολλανδία, Μεγάλη Βρετανία, Ρωσία, Ιταλία και Ισπανία. 

Ο Υπσγός (ΥΠΛ) Λάμπρος Παπαχρήστος (30ης σειράς ΣΥΔ), κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία "Μ3 – 100Kg" (ηλικίες 40 έως και 44 ετών), νικώντας με νοκ-άουτ (ΙΡΡΟΝ) και στους τέσσερις αγώνες που έδωσε.







Το Δ.Σ. ΣΑΣΥΔΑ τους συγχαίρει και εύχεται ακόμη περισσότερες διακρίσεις !!!








Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου