ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Ενημέρωση Αποφοίτων ΑΣΕΙ & ΑΣΣΥ Π.Α.


Μια σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβαν οι Σύνδεσμοι-Σύλλογοι Αποφοίτων των ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ της Π.Α. με σκοπό την ενημέρωση των ε.ε. και ε.α. Μελών τους ανά την επικράτεια σε θέματα μείζονος σημασίας.

Μετά από συγκερασμό απόψεων, αποφάσισαν να εκπονήσουν ένα κοινό πρόγραμμα επισκέψεων σε διάφορες πόλεις με σκοπό την κάλυψη της ανωτέρω ανάγκης αλλά και την ενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων με τους συναδέλφους ανεξαρτήτου προέλευσης. Βασικά αντικείμενα αυτών των ενημερώσεων θα είναι οι εξελίξεις περί τα οικονομικά και τα εργασιακά που ενδιαφέρουν κυρίως του εν αποστρατεία Συναδέλφους.

Δεδομένου ότι το σύνολο των ε.α. μελών τους είναι παράλληλα και μέλη της ΕΑΑΑ και στις πόλεις που έχουν σκοπό να  επισκεφθούν, υπάρχουν Παραρτήματά της, έκριναν σωστό να ενημερώσουν την Ένωση, ζητώντας παράλληλα τη συμμετοχή της, πιστεύοντας ότι στη συγκεκριμένη προσπάθεια θα ήταν πολλαπλώς  χρήσιμη. Για το λόγο αυτό, απέστειλαν την 13 Φεβ 2015 στον Πρόεδρο της ΕΑΑΑ Πτχο (Ι) ε.α. Κων. Ιατρίδη, την ακόλουθη κοινή επιστολή :




" Αγαπητέ Κύριε Πρόεδρε

     Αποτελεί κοινή διαπίστωση όλων μας ότι το σύνολο των μελών μας που διαμένουν εκτός του Λεκανοπεδίου Αττικής, επιζητούν έντονα τις επαφές με τα εκλεγμένα μέλη των ΔΣ, προκειμένου να ενημερωθούν για διάφορα ζητήματα μείζονος σημασίας που έχουν σχέση με την αξιοπρεπή επιβίωση τους. Παράλληλα θεωρούμε ότι οι τεκμηριωμένες απαντήσεις επί εξειδικευμένων θεμάτων και η επίλυση αποριών είναι δυνατό να επιτευχθεί μόνο με την αυτοπρόσωπη παρουσία μας.
     Ανεξάρτητα των δυνατοτήτων που μας παρέχουν τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας, η προσωπική επαφή είναι πάντα χρήσιμη και αναγκαία στις περιπτώσεις των δικών μας Συνδέσμων-Συλλόγων, όπου η βάση ύπαρξης μας και λειτουργία μας είναι η συναδελφικότητα και η ατομική εθελοντική προσφορά.
     Για τους ανωτέρω λόγους οι υπογράφοντες Σύνδεσμοι-Σύλλογοι την παρούσα αποφάσισαν , μετά από συγκερασμό απόψεων, να εκπονήσουν ένα κοινό πρόγραμμα επισκέψεων σε διάφορες πόλεις με σκοπό την κάλυψη της ανωτέρω ανάγκης αλλά και την ενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων με τους συναδέλφους ανεξαρτήτου προέλευσης. Βασικά αντικείμενα αυτών των ενημερώσεων θα είναι οι εξελίξεις περί τα οικονομικά και τα εργασιακά που ενδιαφέρουν κυρίως του εν αποστρατεία Συναδέλφους.
     Επειδή το σύνολο των μελών μας είναι παράλληλα και μέλη της ΕΑΑΑ και στις πόλεις που έχουμε σκοπό να επισκεφθούμε υπάρχουν Παραρτήματα της, κρίναμε σωστό να σας ενημερώσουμε, πιστεύοντας ότι και η συμμετοχή της Ένωσης στην συγκεκριμένη προσπάθεια θα ήταν πολλαπλώς χρήσιμη, στις επισκέψεις αυτές.
     Το ενδεικτικό πρόγραμμα των επισκέψεων αυτών είναι το συνημμένο.

     Παρακαλούμε για την έγκριση διάθεσης των αιθουσών των Παραρτημάτων για την ενημέρωση των συναδέλφων, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα των επισκέψεων. 


                                  Με εκτίμηση


     Απτχος (Ι) ε.α Ευάγγελος Γεωργούσης , Πρόεδρος Σ.Α.Σ.Ι
     Υπτχος (Μ) ε.α Ιωάννης Κούτρας , Πρόεδρος Ε.Σ.Μ.Α
     Αρχιπλοίαχος ε.α Ιωάννης Αντωνιάδης , Πρόεδρος  Σ.Α/ΣΣΑΣ
     Ταξχος (Ο) Γεώργιος Ρούσσος , Πρόεδρος Σ.Α.Σ.Υ.Δ.Α
     Σμχος ε.α Δημήτριος Φαλτάιτς, Πρόεδρος  Σ.Α.Σ.
     Ασμχος (Ρ) ε.α Ιωάννης Κρανιάς , Πρόεδρος Σ.Α.Σ.Ι.Ρ  

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ Ε.Α.Α.Α

1. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ : 1η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΡΤΙΟΥ
2. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ : 1η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΡΤΙΟΥ
3. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΒΟΛΟΥ : 1η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΡΤΙΟΥ
4. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ : 1η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΡΤΙΟΥ
5. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΧΑΝΙΩΝ : 2η ή 3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΡΤΙΟΥ
6. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ : 2η ή 3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΡΤΙΟΥ
7. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ : 2η ή 3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΡΤΙΟΥ
8. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ : 2η ή 3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΡΤΙΟΥ
9. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ : 4η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΡΤΙΟΥ          
"


Την 17 Φεβ 2015, ο Πρόεδρος της ΕΑΑΑ απέστειλε την ακόλουθη απαντητική επιστολή :


Κύριε Πτέραρχε
     Σας γνωρίζω ότι στα θέματα στα οποία αναφέρεστε ,τα μέλη μας όπως και εσείς άλλωστε είναι ήδη ενημερωμένα και ενημερώνονται συνεχώς απο την ΕΑΑΑ και απο το Συντονιστικό με κάθε λεπτομέρεια. μέσω της εφημερίδος, της ιστοσελίδας ,με E-mails, τηλεφωνικά και κατα τις επισκέψεις στα Παραρτήματα τόσο του Προέδρου της ΕΑΑΑ όσο και των μελών του ΔΣ .
     Επίσης σε θέματα που άπτονται νομικών επεξηγήσεων ήδη επισκέφθηκε τα Παραρτήματα ο νομικός σύμβουλος του Συντονιστικού( κ. Καρανίσας). 
     Συναφώς σας ενημερώνουμε ότι το Συντονιστικό προτίθεται να προγραμματίσει επισκέψεις σε όλα τα παραρτήματα των τριών Ενώσεων με τη συμμετοχή του οικονομικού συμβούλου του Συντονιστικού του κ. Αντωνιάδη.
     Επομένως η επίσκεψή σας εκτιμούμε ότι θα δημιουργήσει μάλλον σύγχυση και δεν θα προσφέρει κάτι παραπάνω στην ενημέρωση των μελών μας.

Αντιπτέραρχος (Ι) Κων. Ιατρίδης
        Επίτιμος Δκτης ΔΑΥ
           Πρόεδρος ΕΑΑΑ.
      "




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου